Helgutflykt

I fredags tänkte jag och min vapendragare Anna åka på utflykt till Cassis för att ligga på playan och bli bruna. Men vi försov oss och ändrade planerna lite. Istället blev lördag utflyktsdag och kl 9.00 tog vi bussen och lämnade Aix bakom oss för ett tag. Vid 10.30 var vi framme i Cassis och eftersom vi bestämt att från och med nu är det sommar var det bara ben som gällde. Stackars folk som bländades av våra vita ben. 
 
Efter en kaffe på ett fik i hamnen sökte vi upp turistinfon där vi lånade internet innan vi letade upp ett hotell och checkade in. För vad är en semester utan en hotellnatt? Resten av dagen spenderade vi med att ligga tranden, åka sånt där sött skansenturisttåg runt i byn ochb dricka vin i solnedgången. Fint. 
 
Cassis beach


Resesällskap




Vi tog turisttåget och hamnade vid en calanque


Anna


Rosé i solnedgången


Vi åt middag på en liten restaurang med IKEA-blommor
 
Imorse vaknade vi och märkte att vi båda var helt brända. Det firade vi med att köpa picknick och hänga på stranden lite mer. Inte helt fel det även om det var lite kallt när det blåste. När vi trodde att vi skulle dö gick vi iväg och underhöll oss på annat sätt innan det var dags att åka hem. Superfin helg!

Kommentarer
schtonemountain säger:

älsklingshedvig <3 så fin! bäst! mmmm <3 <3 <3

Svar: <3
Hedvig

2013-04-14 | 23:49:54
Anne Cecilie säger:

Ah - Cassis med Les Calanques har vi gjort også! Christina, Martin og jeg for 12 år siden... Men vi tok ikke båt - vi vandret :). Utrolig fiiiint! Gleder oss til du kommer hjem!

2013-04-16 | 09:07:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback