Filmstjärnelivet

Efter två nätters arbete 21-05, hotellnätter, restaurangbesök, sminkningar och andra spännande saker är vi tillbaka och andas i studion i Aix. Vi har träffat filmteam och skådespelare, övat Franska och teckenspråk, slussats runt mellan olika loger och hus samt spelat in film. Det här är bland det sjukaste och roligaste jag någonsin gjort tror jag! 
 
Är tyvärr lite osäker på vad jag får och inte får visa för bilder, men några harmlösa saker ska nog kunna publiceras ändå.
 
Anna får håret fixat av vår gulliga stylist


Hår och smink fixat!


Anna och Sebastian framför inspelningsplatsen


Anna med Hugo vår huvudrollskille!


När vi kom till hotellet vid 6 på morgonen väntade en liten matkorg var på oss


Let the game begin

Idag börjar filminspelningen för min och Annas del här i Frankrike. Igår fick vi mängder av samtal och mail med detaljer, outfits att ta med, resor etc. Till slut fick vi också en detaljerad dagsplanering där vi ska hämtas upp kl 18.04 av en assistent för att ta oss till inspelning osv. Ändå helt sjukt det här!!
 

Imorgon ska vi jobba med Jean Réno. Galet

Semesterliv

Eftersom vi inte haft så mycket för oss innan vi börjar jobba imorgon (HERREGUD) så har jag och Anna hittat på massa spännande saker för att fördriva tiden. Vi har bland annat slingat håret ännu mer, skapat ett gemensamt matkonto för inhandling av mat etc, ätit ute på spännande ställen osv. Eftersom text är tråkigt får ni några bilder som förklarar vad vi haft för oss de senaste dagarna.
 
Vi har spelat tennis


Ätit på fromagerian/vinbaren i passagen


Solat på Rivieran


Haft en heldag i Marseille med vin på uteserveringar


Gjort stora såpbubblor vid gamla hamnen


Och så handlade vi lite nya kläder när vi ändå var i farten

Födelsedagar

I min förra lägenhet som jag nu lämnat bakom mig hade jag vykort på väggarna för att få det lite mysigare. Igår när jag hämtade alla mina sista saker och lämna nycklarna till hyresvärden tog jag med mig korten och kom fram till att det bästa jag kunde göra var att skicka dom till mina nära och kära! 
 
Kortskrivningen tog en förvånande vändning när Anna och jag bestämde oss för att skriva ett kort till en helt okänd människa. Vi sökte upp personen via birthday.se och valde en kille som fyller 30 nästa vecka. Jag vet, det är helt galet vad vi är snälla.