Ensamma i Aix

Nu är jag och Anna nästan ensamma kvar här i Aix. I alla fall om man tittar på våra klasskamrater från kursen, för mer eller mindre alla har åkt hem nu.
 
Sen vi kom tillbaka hit efter Sverigesemestern har vi i alla fall påbörjat vår tenniskarriär efter att ha hittat massor med fina och olåsta tennisbanor vid universitetets idrottsanläggning. Vi har också tvättat kläder, slingat håret och gått på bio och sett The Great Gatsby eftersom det ösregnat från och till mer eller mindre hela tiden. Hatar när det händer. Nästa mission är att spela mer tennis, lämna tillbaka nycklarna till min gamla lägenhet och dricka vin på en takterass. Sen ska vi ju spela in en film också, men det tar vi senare.
 
Vi har badat lite på rivieran


Här är min fantastiska tennislärare

Bioreklam och cool colaburk
 

Bion var i 3D vilket vi förstod när vi köpte biljetter 2 minuter innan föreställningen började vilket betydde att en biljett kostade ungefär 80 kronor. Billigt tycker vi. Men eftersom biogodis är hutlöst dyrt gick vi till Monoprix innan och handlade cola och portionsförpackade brownies att ha med oss. Sen kom vi på att man kanske inte får ha med sig sånt man köpt utanför biografen? Vi körde lite rogue och gömde godiset under jackorna. Så tuffa är vi. Mycket bra film för övrigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback